Jäseneksi

Voit tukea Tuulispään toimintaa liittymällä jäseneksi. Tukijäsenen jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi ja varsinaisen jäsenen 35 euroa/vuosi. Jos haluat yleisesti tukea Tuulispäätä, niin tukijäsenyys on silloin oikea vaihtoehto. Varsinaisilta jäseniltä odotamme aktiivisempaa otetta ja halua kehittää Tuulispään toimintaa. Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.

Jäseneksi pääset hyväksymällä säännöt, täyttämällä alla olevan jäsenlomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun.
Vanhat jäsenet uudistavat jäsenyytensä maksamalla jäsenmaksun. Muista samalla ilmoittaa mahdollisesti muuttuneista tiedoistasi yhdistyksen sähköpostiin: jasen-info@tuulispaa.org

Jäsenmaksut 2019:

  • Tukijäsen 20€
  • Varsinainen jäsen 35€

Jäsenmaksutili: FI09 5434 0820 1091 43
Saaja: Eläinsuojeluyhdistys Tuulispää
Viite: 10003

Jos maksat jonkun muun jäsenmaksun tai useamman maksun samalta tililtä, ilmoitathan siitä sähköpostilla (jasen-info@tuulispaa.org).

Tiedot tallennetaan jäsenrekisteriin. Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste ja rekisteröidyn oikeudet.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kun lomake on lähetetty onnistuneesti, saat sähköpostiisi vahvistusmeilin. Mikäli vahvistusta ei jostain syystä kuulu, ota yhteyttä jasen-info@tuulispaa.org. Tarkistathan myös ensin roskapostikansion.

Top