Ryhdy kummiksi

Mitäköhän kuuluu Otto-ketulle? Onko meloni yhä Sulo-possun lempiruokia?

Ryhtymällä kummiksi tuet kuukausittain kummieläimesi ja muiden Tuulispään asukkaiden elämää. Saat myös kaksi kertaa vuodessa sähköpostiisi kummieläimesi kuulumiset. Säännölliset avustukset auttavat Tuulispään pitkäjänteistä kehittämistä ja tulevaisuuden suunnittelua.

Yhdellä eläimellä voi olla useampi kummi. Kummius tulee voimaan kun olet täyttänyt alla olevan lomakkeen ja aloittanut kuukausittain toistuvan maksun verkkopankissasi. Voit milloin vain muuttaa verkkopankissasi kuukausittaista lahjoitussummaa tai halutessasi lopettaa kummina olon.

Tee siis näin:
1. Täytä alla oleva lomake ja valitse kummieläimesi. Voit myös valita pelkän lajin ja toimia esimerkiksi kanakummina.
2. Tee toistuvaismaksu verkkopankissasi maksuohjeiden mukaan.

Jos maksaja on eri kuin lomakkeen täyttäjä, ilmoitathan siitä sähköpostilla (jasen-info@tuulispaa.org). Rahankeräysluvan tiedot löydät täältä.

Myös yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus ryhtyä kummiksi, katso ohjeet täältä.

Tuulispään asukkaisiin voit tutustua täältä. Huomioithan, että koirat, kissat ja ihmiset eivät kuulu kummikampanjaan.

Tiedot tallennetaan kummirekisteriin. Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste ja rekisteröidyn oikeudet.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kun lomake on lähetetty onnistuneesti, saat sähköpostiisi vahvistusmeilin. Mikäli vahvistusta ei jostain syystä kuulu, ota yhteyttä jasen-info@tuulispaa.org. Tarkistathan myös ensin roskapostikansion.

Top