Yritys- ja yhteisökummit

Alla olevat yritykset ja yhteisöt ovat ryhtyneet kummeiksi ja tukevat säännöllisesti kummieläimensä sekä muiden Tuulispään asukkaiden elämää. Lue tästä lisää yritys- ja yhteisökummiudesta. Myös yksityishenkilöt voivat ryhtyä kummeiksi, lisätietoa täällä.
Animalia on Jennifer-lehmän kummi. Animalia on vuonna 1961 perustettu eläinsuojelujärjestö, jonka tehtävänä on edistää eläinten hyvinvointia ja oikeuksia sekä Suomessa että muualla maailmassa.
www.animalia.fi

BTI Studios on äänitysstudio, joka toimii Konsti-härän kummina.
www.btistudios.com

Bun2Bun on Late-härän kummi. Bun2Bun on Suomen ensimmäinen 100% vegaaninen hampurilaisketju.
www.bun2bunburgers.com

K3 Fitness on Osku-villisian kummi. K3:n Juhani Pitkänen on PT sekä kestävyys- ja voimavalmentaja, jonka asiakkaisiin kuuluu mm. ultrajuoksijoita, triatlonisteja sekä kuntoliikkujia. Juhani myös auttaa mielellään treeniä tukevan kasvisruokavalion koostamisessa.
www.k3fitness.fi

Kauneushoitola Hilla on Elli-lampaan kummi. Hilla on ekologinen kauneushoitola Helsingin keskustan tuntumassa Hietalahdessa. Kaikki Hillan käyttämät tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.
www.kauneushilla.fi

Kind of Green on Tuulispään sikojen kummi. Kind of Green on eettinen ja vegaaninen katumuodin kivijalkaliike sekä verkkokauppa Helsingin Vaasankadulla.
www.kindofgreen.fi
hemprefine

Kirpun eläinkoti on Jekku-härän kummi. Kirpun eläinkoti on Euralla toimiva lemmikkieläinten hoitola ja pieneläinten kuljetuspalvelu.
http://kirpunelainkoti.suntuubi.com/

Kirstinän tila on Kalle-hevosen kummi. Kirstinän tila on pieni eläintila Tyrnävällä. Se on rauhallinen ja turvallinen ympäristö tutustua eläimiin ja hevostoimintaan eläinten ehdoilla.
https://kirstinantila.fi/
heiluvahanta

Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä on Tuulispään vuohien kummi. Heiluva Häntä tarjoaa ammattimaista, eläinten käyttäytymistieteisiin, oppimisteoriaan, kokonaisvaltaisesti eläimen hyvinvointiin ja ensisijaisesti palkitsemiseen perustuvaa koulutusta.
www.heiluvahanta.fiKulttuuriosuuskunta Onto on Raita-juoksuankan kummi. Onto on lempeyteen luottava kulttuuriosuuskunta ja luovien alojen osaajien yhteisö, jonka jäsenet työskentelevät kulttuurin, taiteen ja viestinnän parissa. Ontolaiset haaveilevat empaattisemmasta maailmasta ja tukevat projekteja, jotka edistävät ympäristöjen ja yhteisöjen hyvinvointia sekä solidaarisempia kumppanuussuhteita ihmisten ja muiden olentojen välillä.
www.onto.fi/Loomus on Otto-ketun kummi. Loomus on virolainen eläinoikeusjärjestö, joka tuo eläinten ääntä kuuluviin. Järjestön tavoitteena on muun muassa ajaa Virossa turkistarhauksen kieltoa.
www.loomus.ee

Oikeutta eläimille toimii kummina Saara-possulle. Oikeutta eläimille on 1995 perustettu eläinten oikeuksia ajava ruohonjuuritason eläinoikeusjärjestö, jonka tehtävänä on edistää veganismia ja herättää yhteiskunnallista keskustelua eläinten hyväksikäytön oikeutuksesta.
www.oikeuttaelaimille.netOnnelan eläimet on Jutta-hevosen kummi. Eläintenkouluttaja Tua Onnelan yritys tarjoaa apua hevosten ja kissojen käytösongelmiin tehokkailla ja eläinystävällisillä menetelmillä. Onnela pitää myös luentoja ja kursseja hevosten käyttäytymisestä ja maastakäsittelystä.
www.onnelanelaimet.fiPerhekoti Reponen on Otto-ketun kummi. Perhekoti Reponen tarjoaa ammatillista perhehoitoa neljälle sijoitetulle lapselle Kouvolassa. Perhekoti tuottaa myös lastensuojelun avohuollon palveluita. Eläimillä on tärkeä merkitys perhekodin arjessa.

Radhica on Tuulispään kettujen kummi. Radhica on helsinkiläinen verkkokauppa, joka tarjoaa uniikkeja vintage- ja retrolöytöjä 60-luvulta 90-luvulle.
www.radhica.fi

Ravintola Bella Loviisa on Nunnu-härän kummi. Loviisassa sijaitseva ravintola on entinen liharavintola, joka on nykyään täysin vegaaninen ja tarjoilee herkullista kasvisruokaa.
www.bellaloviisa.fi

Ruohonjuuri on Aprilli-vuohen kummi. Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju, jolla on kahdeksan myymälää ja verkkokauppa.
www.ruohonjuuri.fi
rusto_osiris

Rusto-Osiris on Nunnu-härän kummi. Rusto-Osiris toimii maahantuojana muun muassa Imperession- ja Crescent-symbaalimerkeille. Se on myös itsenäinen levy-yhtiö ja distro.
www.rusto-osiris.com

OmNam on Lennu-härän kummi. Vegaaninen ravintola OmNam sijaitsee Helsingin Kampissa ja tarjoilee sesongin tuotteita hyödyntäen lounaalla sekä illallisella.
www.omnam.fi

Solrex Oy on Osku-villisian kummi. Solrex myy ja asentaa Mitsubishi-ilmalämpöpumppuja Uudellamaalla.
www.solrex.fi

TAWAST Clothing on Tuulispään lehmien kummi. TAWAST Clothing on vegaaninen eettisen muodin brändi, jonka tuotteet valmistetaan Helsingissä ekologisista materiaaleista.
tawastclothing.com

Vegan Helsinki on Tuulispään lampaiden kummi. Vegan Helsinki tuottaa karttaa Helsingin vegaanisista ja vegaaniystävällisistä ravintoloista ja yrityksistä.
www.vegantravelcompany.co.uk/vegan-helsinki-guide

Vegefirma toimii Runo-lampaan kummina. Vegefirma on helsinkiläinen innokas ja energinen yritys, joka maalailee ennakkoluulottomasti villejä tulevaisuudenvisioita. Vegefirma tuottaa muun muassa Pohjoismaiden suurinta kasvisruokatapahtumaa Vegemessuja, työskentelee Vegaanihaasteen ja Suomen suurimman ruokablogin Chocochilin kanssa sekä tarjoaa konsultointi- ja sisällöntuotantopalveluita vegekentän toimijoille.
www.vegefirma.fi

Vegekaupan kummieläin on kanakukko Agda. Vegekauppa on kasvisruokien erikoismyymälä, joka toimii Turussa, Helsingissä, Tampereella ja verkkokauppana. Sen valikoimassa on ainoastaan vegaanisia tuotteita.
www.vegekauppa.fi

Vöner Oy on Agda-kanakukon kummi. Vöner tarjoaa kattavan valikoiman vegaanisia pizzajuustovaihtoehtoja ja lihankorvikkeita pizzerioille ja HoReCa-alan yrityksille.
www.voner.fi

Top