Yritys- ja yhteisökummit

Alla olevat yritykset ja yhteisöt ovat ryhtyneet kummeiksi ja tukevat säännöllisesti kummieläimensä sekä muiden Tuulispään asukkaiden elämää. Lue tästä lisää yritys- ja yhteisökummiudesta. Myös yksityishenkilöt voivat ryhtyä kummeiksi, lisätietoa täällä.
Animalia on Jennifer-lehmän kummi. Animalia on vuonna 1961 perustettu eläinsuojelujärjestö, jonka tehtävänä on edistää eläinten hyvinvointia ja oikeuksia sekä Suomessa että muualla maailmassa.
www.animalia.fi

Bun2Bun on Late-härän kummi. Bun2Bun on Suomen ensimmäinen 100% vegaaninen hampurilaisketju.
www.bun2bunburgers.com

Draamatassut on Aprilli-vuohen kummi. Eläintenhoitaja Elina Lohi tarjoaa lemmikkieläinten hoitopalveluja pääkaupunkiseudulla.
www.draamatassut.com

Tmi Eggert Tiia on Siiri-possun ja Agda-kanakukon kummi. Tiia Eggert tarjoaa psykologi- ja psykoterapiapalveluita. Tiia on psykoterapian erikoispsykologi (PsL) ja integratiivinen psykoterapeutti (YET).
www.integratiivinenpsykoterapia.fi

Eläinkoulu Välkky tarjoaa palkitsemiseen perustuvaa koulutusta pääasiassa koirille, kissoille ja hevosille. Koulutuksen keskiössä on sujuva arki ja eläimen hyvinvoinnin edistäminen. Välkyn Sari toimii Tuulispäässä mm. Lara-hevosen ja Viima-ketun kouluttajana.
www.elainkouluvalkky.fi

Essu & Tassu on Viima-ketun kummi. Essu & Tassu tarjoaa kodin- ja koiranhoitopalveluita pääkaupunkiseudulla. Työskentelyä koirien kanssa ohjaa toivotun käytöksen positiivinen vahvistaminen.
www.essujatassu.com

Helsinki Poetry Connection on helsinkiläinen lavarunouden asemaa edistävä yhdistys, joka toimii Tuulispään Runo-lampaan yhteisökummina.
www.helsinkipoetryconnection.fi

Jokiniemen Kissahoitola on Runo-lampaan yrityskummi. Kodinomainen ja häkitön hoitola sijaitsee Tyrnävällä rauhallisessa maaseutumiljöössä. SEY Suomen Eläinsuojelu ry:n eläinsuojeluneuvojana toimivalle Minna-yrittäjälle etenkin eläinten psyykkinen hyvinvointi on erityisen tärkeää. Jokiniemen Kissahoitola haluaa taata jokaiselle kissahoitolaiselle rennon ja stressittömän loman.
www.jokiniemenkissahoitola.fi

K3 Fitness on Osku-villisian kummi. K3:n Juhani Pitkänen on PT sekä kestävyys- ja voimavalmentaja, jonka asiakkaisiin kuuluu mm. ultrajuoksijoita, triatlonisteja sekä kuntoliikkujia. Juhani myös auttaa mielellään treeniä tukevan kasvisruokavalion koostamisessa.
www.k3fitness.fi

Kallaveden Asumispalvelut on Frank-minipossun kummi. Kallaveden Asumispalvelut tukee mielenterveys- päihde- ja neuropsykiatrisia kuntoutujia mahdollisimman omatoimisen elämän rakentamisessa tarjoamalla erilaisia asumispalveluita.
www.kvap.fi

Kauneushoitola Hilla on Elli-lampaan kummi. Hilla on ekologinen kauneushoitola Helsingin keskustan tuntumassa Hietalahdessa. Kaikki Hillan käyttämät tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.
www.kauneushilla.fi

Kind of Green on Tuulispään sikojen kummi. Kind of Green on eettinen ja vegaaninen katumuodin kivijalkaliike Helsinginkadulla Helsingissä sekä verkkokauppa.
www.kindofgreen.fi

Kitchen & Cafe Bliss on Viima-ketun kummi. Bliss on kahden hyvinkääläisen siskoksen unelma, vegaaninen kahvila-catering, joka loihtii herkkuja tällä hetkellä ruokarekasta käsin.
https://kcbliss.fi/
heiluvahanta

Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä on Tuulispään vuohien kummi. Heiluva Häntä tarjoaa ammattimaista, eläinten käyttäytymistieteisiin, oppimisteoriaan, kokonaisvaltaisesti eläimen hyvinvointiin ja ensisijaisesti palkitsemiseen perustuvaa koulutusta.
www.heiluvahanta.fiKulttuuriosuuskunta Onto on Raita-juoksuankan kummi. Onto on lempeyteen luottava kulttuuriosuuskunta ja luovien alojen osaajien yhteisö, jonka jäsenet työskentelevät kulttuurin, taiteen ja viestinnän parissa. Ontolaiset haaveilevat empaattisemmasta maailmasta ja tukevat projekteja, jotka edistävät ympäristöjen ja yhteisöjen hyvinvointia sekä solidaarisempia kumppanuussuhteita ihmisten ja muiden olentojen välillä.
www.onto.fi/Loomus on Otto-ketun kummi. Loomus on virolainen eläinoikeusjärjestö, joka tuo eläinten ääntä kuuluviin. Järjestön tavoitteena on muun muassa ajaa Virossa turkistarhauksen kieltoa.
www.loomus.ee

Lovelyveggies on Tuulispään sikojen kummi. Lovelyveggiesin Reetta Olli tarjoaa kokonaisvaltaista ravintoneuvontaa Helsingissä ja etänä koko Suomeen. Lovelyveggies on myös vegaaniruokablogi, jonka reseptejä voi käydä kokeilemassa osoitteessa https://lovely-veggies.com

Oikeutta eläimille toimii kummina Saara-possulle. Oikeutta eläimille on 1995 perustettu eläinten oikeuksia ajava ruohonjuuritason eläinoikeusjärjestö, jonka tehtävänä on edistää veganismia ja herättää yhteiskunnallista keskustelua eläinten hyväksikäytön oikeutuksesta.
www.oikeuttaelaimille.fiOnnelan eläimet on Jutta-hevosen kummi. Eläintenkouluttaja Tua Onnelan yritys tarjoaa apua hevosten ja kissojen käytösongelmiin tehokkailla ja eläinystävällisillä menetelmillä. Onnela pitää myös luentoja ja kursseja hevosten käyttäytymisestä ja maastakäsittelystä.
www.onnelanelaimet.fiPerhekoti Reponen on Otto-ketun kummi. Perhekoti Reponen tarjoaa ammatillista perhehoitoa neljälle sijoitetulle lapselle Kouvolassa. Perhekoti tuottaa myös lastensuojelun avohuollon palveluita. Eläimillä on tärkeä merkitys perhekodin arjessa.

Radhica on Tuulispään kettujen kummi. Radhica on helsinkiläinen verkkokauppa, joka tarjoaa uniikkeja vintage- ja retrolöytöjä 60-luvulta 90-luvulle.
www.radhica.fi

Rolling Ice on Vippa-lehmän kummi. Rolling Ice valmistaa vegaanista rullajäätelöä thaimaalaiseen tyyliin tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa. Jäätelöt valmistetaan aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista asiakkaiden silmien edessä.
www.rollingice.fi

Ruohonjuuri on Aprilli-vuohen kummi. Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju, jolla on kahdeksan myymälää ja verkkokauppa.
www.ruohonjuuri.fi
rusto_osiris

Rusto-Osiris on Nunnu-härän kummi. Rusto-Osiris toimii maahantuojana muun muassa Imperession- ja Crescent-symbaalimerkeille. Se on myös itsenäinen levy-yhtiö ja distro.
www.rusto-osiris.com

OmNam on Lennu-härän kummi. Vegaaninen ravintola OmNam sijaitsee Helsingin Kampissa ja tarjoilee sesongin tuotteita hyödyntäen lounaalla sekä illallisella.
www.omnam.fi

Solrex Oy on Osku-villisian kummi. Solrex myy ja asentaa Mitsubishi-ilmalämpöpumppuja Uudellamaalla.
www.solrex.fi

TAWAST Clothing on Tuulispään lehmien kummi. TAWAST Clothing on vegaaninen eettisen muodin brändi, jonka tuotteet valmistetaan Helsingissä ekologisista materiaaleista.
tawastclothing.com

The Good Guys -kombuchapanimo on Osku-villisian ja Anselmi-vuohen kummi. The Good Guys perustettiin vuonna 2018 kaveriporukalla Tampereella, missiona tuoda markkinoille terveellisempiä juomia ja nostaa teen asemaa Suomessa.
www.thegoodguys.life

Tilitoimisto Carpentum toimii Tuulispään hevosten kummina.
www.carpentum.fi

Vegefirma toimii Runo-lampaan kummina. Vegefirma on helsinkiläinen innokas ja energinen yritys, joka maalailee ennakkoluulottomasti villejä tulevaisuudenvisioita. Vegefirma tuottaa muun muassa Pohjoismaiden suurinta kasvisruokatapahtumaa Vegemessuja, työskentelee Vegaanihaasteen ja Suomen suurimman ruokablogin Chocochilin kanssa sekä tarjoaa konsultointi- ja sisällöntuotantopalveluita vegekentän toimijoille.
www.vegefirma.fi

Vegekaupan kummieläin on kanakukko Agda. Vegekauppa on kasvisruokien erikoismyymälä, joka toimii Turussa, Helsingissä, Tampereella ja verkkokauppana. Sen valikoimassa on ainoastaan vegaanisia tuotteita.
www.vegekauppa.fi

Vöner Oy on Agda-kanakukon kummi. Vöner tarjoaa kattavan valikoiman vegaanisia pizzajuustovaihtoehtoja ja lihankorvikkeita pizzerioille ja HoReCa-alan yrityksille.
www.voner.fi

Top