Yhteistyökumppanit


AB-klinikka hoitaa Tuulispään koirat ja kissat sekä kettujen ja hevosten hampaat. AB-klinikka tarjoaa eläinlääkäripalvelujen lisäksi eläinten käytösterapiaa. Klinikka sijaitsee Somerolla.
www.abklinikka.com
Animalia on vuonna 1961 perustettu eläinsuojelujärjestö, jonka tehtävänä on edistää eläinten hyvinvointia ja oikeuksia sekä Suomessa että muualla maailmassa. Animalia tukee Tuulispäätä taloudellisesti sekä on valmis antamaan neuvoja ja tukea kaikessa mahdollisessa Tuulispään toiminnan kehittämisessä.
www.animalia.fi
Itu Biodyn Oy on luonnonmukaisiin tuotteisiin erikoistunut tukkuliike, joka välittää tavaraa jälleenmyyjille. Itu sponsoroi Tuulispäälle tapahtumiin tarjottavaa. Esimerkiksi Tuulispään 2- ja 3-vuotissynttäreille Itu tarjosi kasvisnakit.
www.itubiodyn.fi
Oikeutta eläimille on 1995 perustettu eläinten oikeuksia ajava ruohonjuuritason eläinoikeusjärjestö, jonka tehtävänä on edistää veganismia ja herättää yhteiskunnallista keskustelua eläinten hyväksikäytön oikeutuksesta. Oikeutta eläimille on alusta asti ollut tukemassa Tuulispäätä niin taloudellisesti kuin talkoo- ja vapaaehtoistyöntekijöiden voimin.
www.oikeuttaelaimille.net
Tuulispää tekee yhteistyötä Varsinais-Suomen Rikosseuraamuslaitoksen kanssa. Tuulispää ottaa vastaan yhdyskuntapalvelijoita ja tarjoaa heille erilaisia rakennus- ja maatilatöitä suoritettavaksi. Yhdyskuntapalvelu on valvonnan alaisena tehtävää palkatonta työtä, johon henkilö voidaan tuomita enintään 8 kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen sijasta.
www.rikosseuraamus.fi
Tilitoimisto Mapittaako on vuonna 2014 perustettu tilitoimisto, joka hoitaa asiantuntemuksella ja joustavasti asiakkaidensa kirjanpidon, tilinpäätöksen, palkanlaskennan sekä erilaiset controller-palvelut. Tilitoimisto Mapittaako vastaa Tuulispään taloushallinnosta.
www.tilitoimistomapittaako.fiVainikan aitta on erikoistunut kengättömien hevosten vuoluun sekä hevosten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin pihattoelämän puitteissa. Tilalla järjestetään myös kavionhuoltokursseja. Vainikan aitta tukee Tuulispäätä huolehtimalla hevosten säännöllisestä kavioiden vuolusta.
www.vainikanaitta.fi
Vegekauppa on kasvisruokien erikoismyymälä, joka toimii Turussa, Helsingissä, Tampereella ja verkkokauppana. Sen valikoimassa on ainoastaan vegaanisia tuotteita. Vegekauppa myy Tuulispään kangaskasseja ja antaa niistä kaikki tuotot lyhentämättömänä Tuulispäälle.
www.vegekauppa.fi


 

Top