Ryhdy yritys- ja yhteisökummiksi

Ryhtymällä kummiksi yrityksenne tai yhteisönne tukee säännöllisesti kummieläimen sekä muiden Tuulispään asukkaiden elämää. Kummiksi voi alkaa vaikkapa Anselmi-vuohelle, kovapäiselle persoonalle, tai lempeälle lammasjengille, joka arvostaa väsyttömättömiä rapsuttajia. Tuulispään asukkaisiin voi tutustua täältä.

Yritys- tai yhteisökummeina voivat toimia kaikenkokoisten yritysten ja yhdistysten lisäksi erilaiset seurat sekä työ-, harrastus- ja opiskelijayhteisöt.

Säännölliset avustukset auttavat Tuulispään pitkäjänteistä kehittämistä ja tulevaisuuden suunnittelua. Kummina saatte kaksi kertaa vuodessa sähköpostiinne kuulumisia kummieläimestänne, logon ja esittelyn yritys- ja yhteisökummilistalle Tuulispään nettisivuille, kummitodistuksen sekä mahdollisuuden käyttää kummiutta omassa markkinoinnissanne. Myös kummivierailu Tuulispäähän on mahdollista järjestää ennalta sovittuna ajankohtana.

Ohjeet kummiksi ryhtymiseen:
1. Täyttäkää alla oleva lomake ja valitkaa kummieläimenne. Voitte myös valita pelkän lajin ja toimia esimerkiksi kanakummina.
2. Tehkää toistuvaismaksu verkkopankissa maksuohjeiden mukaan.

Yhdellä eläimellä voi olla useampi kummi. Tuulispää ei ota tuottoa epävegaanisista tuotteista eikä päihde- tai tupakkatuotteista. Tuulispää pidättää oikeuden kummiyhteistyön hylkäämiseen, mikäli yrityksen tai yhteisön ideologia sotii arvomaailmaamme vastaan. Rahankeräysluvan tiedot löydät täältä.

Kummiksi voivat ryhtyä myös yksityishenkilöt, lue lisää täältä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kun lomake on lähetetty onnistuneesti, saatte sähköpostiin vahvistusmeilin. Mikäli vahvistusta ei jostain syystä kuulu, ottakaa yhteyttä jasen-info@tuulispaa.org. Tarkistattehan myös ensin roskapostikansion. Tuulispää ei käytä koskaan henkilö- tai yritystietoja markkinointitarkoituksiin eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Top