Ihmiset

Ihmiset syömässä.

Ihmiset syömässä.

Ihmiset asuvat taloissa ja ilman karvapeitettä joutuvat käyttämään lämmitystä. Ihmisillä on outo tapa ottaa muita lajeja vangikseen. Osa ihmisistä syö vankinsa, osa pitää niitä muuten vaan häkeissä, aitauksissa tai lasikopeissa kunhan saavat vain tihrustaa tai silitellä niitä. Ihmisillä on myös tapana juoda vankina pitämänsä lajin äidinmaitoa. Kaikilla ihmisillä ei kuitenkaan ole tiloja vangeille, mutta näiden vankien lihaksia ja muita kehonosia, äidinmaitoa, munasoluja, karvoitusta ja nahkaa on saatavilla erilaisista myymälöistä erilaisissa muodoissa.

Ihmiset ovat taitavia käsistään, nukkuvat aina makuulteen ja lähtevät päiväksi tekemään töitä jollekin toiselle ihmiselle. Ihmiset elävät kauan ja saavat yleensä pari jälkeläistä. Ihmiset tarvitsevat paljon virikkeitä, aktiviteetteja ja liikuntaa, mutta normaalin liikunnan on korvannut moottorilla toimiva ajolaite, jolla ajetaan liikuntahalleihin liikkumaan. Ihmiset ovat sosiaalisia eläimiä, jotka kommunikoivat toisilleen tuttujen ihmisten kanssa paljon. Välillä ihmiset kerääntyvät laumoittain juomaan ja sen jälkeen alkavat huutamaan tai menettävät puhekykynsä lähes kokonaan.

Tuulispäässä asuu vakituisesti yksi ihminen, mutta paikassa vilisee jatkuvasti vapaaehtoisia auttajia, jotka pitävät huolta kaikista Tuulispään asukkaista.

Piia

 • Nimi:
  Piia
 • Sukupuoli:
  Nainen
 • Rotu:
  Kaukaasialainen
 • Syntymäpäivä:
  30.4.1978
 • Muutti Tuulispäähän:
  1.9.2006
 • Kuvaus:
  Piia syntyi Kirkkonummella ja kävi oppimassa opettajaihmisen avulla asioita Karjaalla. Hän asui eri paikkakunnilla Uudellamaalla ja teki erilaisia töitä muille ihmisille. Kymmenen vuotta Piian elämästä kului musiikin tahdissa liikehtimiseen, jota kävi oppimassa ja tekemässä sitä myös kodin ulkopuolella. Vuonna 2006 Piia muutti Tuulispään tilalle. Silloin Piian kanssa eleli koirat ja kissat ja vasta vuonna 2012 ensimmäisen hevosen ja muiden eläinten saavuttua alkoi tilojen rakentelu uusia asukkaita varten. Piia alkoi ottamaan tilalleen erilajisia eläimiä, joilla ei ollut paikkaa minne mennä tai olivat saaneet muuten vaan kuolemantuomion. Hän päätti antaa niille mahdollisimman luonnollisuutta jäljittelevät tilat asuttavakseen, koska vapaudessa nämä yksilöt eivät Suomessa pärjäisi. Tämä johti samana vuonna Eläinsuojelukeskus Tuulispään perustamiseen.

  Piia on kiltti ja rauhallinen, mutta hyvin päättäväinen ihminen. Piian mielestä tässä maailmassa on liikaa epäreiluja asioita ja siksi kokee tärkeäksi tehdä asioille jotain. Erityisen mielellään Piia puhuu erilajisten eläinten oikeuksien puolesta ja kertoo miten ihania, älykkäitä ja tunteikkaita nämä väärinymmärretyt erilajiset yksilöt ovat, ja miten niillekin kuuluisi oikeus elää rauhassa vapaana.

Top