Työmme tuloksia

Yksityisten ihmisten, yhteisöjen ja yritysten lahjoitukset mahdollistavat Tuulispään toiminnan olemassaolon, kehittymisen sekä tulevaisuuden suunnittelun ja laajentumisen yhä useamman eläimen auttamiseksi. Tällä sivulla on koottuna projekteja, jotka on toteutettu lahjoitusvaroin. Tutustu myös ajankohtaisiin keräyksiin.


Siiri ja Saara


JOULUILOKERÄYS 2015


PÄÄTTYNYT. Tuulispään asukasmäärä on lisääntynyt kahdella ihanalla pienellä elämällä, Siirillä ja Saaralla. Tuulispää antaa kodin eläinyksilöille, joilla ei ole paikkaa minne mennä tai joiden henki on ollut uhattuna. Tänä jouluna keräämme rahaa Tuulispään juokseviin kuluihin sekä uusiin projekteihin. Rakennamme jatkuvasti eläinten tiloja toimivammiksi ja pyrimme tekemään ne eläimille paremmiksi ja virikkeellisemmiksi. Varojen avulla pystymme kehittämään ja laajentamaan toimintaamme.

Tuulispää haluaa ottaa kantaa myös elämän puolesta. Joulu lähestyy ja Siiriä ja Saaraa seuratessa pala puristaa kurkkua, koska nämäkin ihanat persoonat saattaisivat kokea tuhansien possujen karun kohtalon. Puhumme niiden puolesta, keiden ääntä harvemmin kuunnellaan. Tuulispään asukkaat saavat jatkaa elämäänsä juosten, möyrien, nauttien ja iloa tuntien.

Keräys on päättynyt, lämmin kiitos kaikille lahjoittajille! Kerätty summa oli yhteensä 3 743,80 €.


Kerätty summa: 3 743,80€
100%

 


Late juomassa pihan automaatista.


 

Katos- ja juomakuppikeräys 2015


PÄÄTTYNYT. Uusi aitaus valmistui ja nyt haaveilemme aitauksen omasta vesipisteestä. Meillä on pihan puolella hyvin tarkoitustaan ajanut itsestään täyttyvä juomakuppi, joka pitää veden talvellakin sulana. Hyvä juomakuppi takaa eläimille jatkuvan vedensaannin vuoden ympäri ja säästää meidän työntekijöiden selkää vedenkantourakalta. Juomakupin hinta on noin 500 €, ja siihen liittyvät urakat, kuten vesijohdon kaivaminen maahan sekä sähkö- ja putkityöt, kustantaisivat toiset 500 €. Eli koko juomakuppihankkeen hinnaksi muodostuisi arviolta noin 1000 €.

Toinen esille noussut tarve koskee kanojen ulkoilumahdollisuutta keväisin. Olemme miettineet katoksia, jossa kanat voisivat asua kevät- ja kesäkauden. Katosten eteen rakennettaisiin vielä omat aitaukset. Kanat saavat toki kesällä ulkoilla myös vapaana, mutta keväisin joudumme pitämään kanat katoksen alla muuttolintujen tuoman lintuinfluessariskin takia. Katosten hinta kuljetuksineen olisi arviolta noin 1000 €.

Tämä keräys on voimassa kesäkuun loppuun (30.6.2015). Yhteissumma juomakupille ja kanojen katoksille olisi siis 2000 €. Lahjoitussumma voi olla 1 € tai 2000 € tai mitä tahansa siltä väliltä. Kiitos kun autat eläimiä sekä meitä kehittämään toimintaamme!

Keräys on päättynyt, lämmin kiitos kaikille lahjoittaneille! Katokset on hankittu ja juomakuppi on asennettu. Kustannukset osoittautuivat juomakupin osalta suuremmiksi kuin odotimme, ja sen takia kanojen ulkoaitaukset tullaan rakentamaan myöhemmin.

 


Tavoite saavutettu!
100%


Ruokintakatos

 

joululahjakeräys 2014


PÄÄTTYNYT. Joulu lähestyy ja meillä on yksi tarve noussut ylitse muiden: heinäkatos!
Jaamme tällä hetkellä heinät maahan ja sitä menee varsinkin näin märkään aikaan kauheasti hukkaan. Lisäksi katos, johon mahtuu reilummin heinää kerralla, helpottaisi meidän ruuanjakelijoiden työtaakkaa.

Tämä keräys on voimassa joulukuun puoleen väliin saakka (15.12.2014). Mikäli summa siihen mennessä toteutuu, ehdimme saamaan katoksen jouluksi kotiin. Jos saamme oikein paljon rahaa kasaan, ostamme heti kaksi katosta.

Yhden katoksen hinnaksi tulee n. 1200 € (ilmoitimme ensin katoksen hinnaksi 1000 € mutta hinta oli ilman alvia. Pahoittelumme!)

Suuret kiitokset kaikille lahjoittajille! Keräsimme rahaa yhteensä 2671,81 €. Saimme yhden heinäkatoksen sijaan kaksi katosta.


Tavoite saavutettu!
100%
Aidanrakennus

Aidan rakennusta.


Aitaprojekti 2014


PÄÄTTYNYT. Tuulispään historian ensimmäinen rahankeräysprojekti alkaa aidasta! Meillä on reilun hehtaarin kokoinen metsäalue, jonka aitaaminen on aloitettu lahjoituksena saaduilla aitatolpilla ja laudoilla. Haaveilemme, että saisimme aidan ennen talven tuloa valmiiksi ja sitä kautta eläimille lisää tilaa.

Haluaisitko auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme?

Aidan kustannukset ovat arviolta noin 3 000 € ja meillä on säästössä sitä varten omaa rahaa 1 500 €. Tavoittelemamme keräyssumma on siis 1 500 €. Keräys on voimassa 31.10.2014 saakka.

Kiitos kaikille lahjoittajille! Keräsimme rahaa yhteensä 1605,35 €.

Voit seurata projektin etenemistä kuvagalleriasta.


Tavoite saavutettu!
100%
Top